У Венеції вдалися до заборони деяких плавзасобів на провідних аквамагістралях міста

Влада Венеції оголосила про заборону використання каное, каяків, катамаранів та інших подібних засобів на головній транспортній артерії міста - Гранд-каналі. Водночас нові правила не розповсюджуються на плавзасоби, що належать жителям історичного центру Венеції або компаніям, що регулюються місцевими органами влади, включаючи знамениті гондоли та інші традиційні венеціанські човни, повідомляє "Укрінформ" з посиланням на закордонні медія.
Проте, як відомо, гумові човни та інші надувні плавзасоби спускати на воду категорично заборонено, навіть якщо вони належать венеціанцям.
Раніше використовувати каное та аналогічні човни не дозволялося на провідних водних шляхах міста у годину пік - з 8:00 до 15:00 у будні й з 8:00 до 13:00 по суботах, - але з 1 серпня заборона стала постійною в найбільш завантажених районах. Вона поширюється на Гранд-канал, канал Каннареджо та інші маршрути, що використовуються водним громадським транспортом Венеції.
На деяких менш значущих водних шляхах заборона поки застосовується з 7:00 до 17:00 в будні та з 7:00 до 15:00 по суботах.

Комментарии

Популярные сообщения