Соратник Юлії Тимошенко знову взявся за старе?

Як з'ясували у виданні "ДепЗапрос", адвокат бізнесмена Олександра Головача Сергій Панасюк проговорився про те, що проти народного депутата Валерія Дубіля і депутата Чернігівської облради Олега Авер'янова Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) порушено кримінальне провадження.
Наразі адвокат стверджує, що САП взялася за Дубіля і Авер'янова через те, що обидва депутати вирішили зайняти грошей у його підзахисного а потім їх не віддавати.
За словами Сергія Панасюка, Олександр Головач вів з Дубілем і Авер'янова кілька років спільний бізнес в Чернігівській області, і депутати брали у нього гроші під інвестування. Погодьтеся, це досить цікаві подробиці життєдіяльності тих, хто досі має вагу в оточенні Юлії Тимошенко, що рушила у президенти України.
"Загальна сума позичених коштів склав 2 млн 265 тисяч доларів США. Однак депутати не вносили ці фінансові зобов'язання в свої електронні декларації, чим порушили, зокрема, антикорупційне законодавство", - стверджує Панасюк. За його словами, депутати також якимось чином перевели на себе 75% статутного капіталу низки юридичних осіб агрохолдингу, що належить Олександру Головачу.
За словами адвоката Панасюка, тепер депутатами Дубілем і Авер'янова в рамках досудового розслідування буде займатися НАБУ.
Як наголошує видання "ДепЗапрос", Валерій Дубіль - народний депутат України VI, VII, VIII скликань. Член партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина». Раніше помічений в звинуваченнях в рейдерстві, банкрутство агропідприємств.

Комментарии

Популярные сообщения