Який з нардепа Пашинського спортсмен-рибалка?

Багато кому з представників "Народного фронту", дивлячись на передвиборчі рейтинги партії, спадає на думку піти на політичну пенсію. На переконання журналістів видання "ДепЗапрос", до таких думок схиляється і нинішній голова парламентського Комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський.
Вочевидь, розуміючи, що його фракція "Народний фронт" може не потрапити до Верховної Ради в наступному скликанні, пан Пашинський вирішив завчасно обзавестися додатковими засобами заробітку, якщо не піти у своїх припущеннях далі і не розмірковувати про втечу за межі України "водним" щляхом.
"Незалежність.ТВ" хоче розділити переконання наших колег з "ДепЗапросу" про те, що депутат Пашинський став подумувати про кар'єру рибалки і, власне, для цього придбав рибальський катер, вартістю не менше $23 тисяч, на якому можна рибалити у будь-яку погоду.
Слід відзначити, що катер Tracker Pro Guide V175WT є гордістю американських виробників човнів, не потребує щорічного фарбування і протикорозійноъ обробки, і обійшовся Пашинському, згідно його декларації, у суму 642,8 тисяч гривень.

Комментарии

Популярные сообщения