Нащадок українських олігархів "здав" нардепа Деркача, який переметнувся до Тимошенко

Як з'ясували у виданні "ДепЗапрос", народний депутат Андрій Деркач уклав договір з Юлією Тимошенко на "франшизу" її політичної сили в Сумській області.
"Злив" народного депутата Деркача колишній мер міста Глухова Мішель Терещенко, який вирішив піти в президенти України. В інтерв'ю журналу "Новий Час" Терещенко розповів, як Андрій Деркач домовився з Юлією Тимошенко про її підтримку на виборах в обмін на "рішалово" за посадами в Сумській області в разі, якщо Тимошенко стане президентом.
За словами Терешенка, Андрій Деркач був кумом Леоніда Кучми і свого часу зрадив його заради Віктора Ющенка, після чого зрадив і Ющенка заради Віктора Януковича і Партії регіонів.
"Деркач зараз вважає, що Тимошенко буде новим президентом України. І просуває свою людину, Олега Бояринцева, на посаду губернатора Сумської області в разі її перемоги", - стверджує Мішель Терещенко.
Раніше, 27 вересня, Терещенко достроково покинув посаду мера, а 1 жовтня заявив про намір балотуватися в президенти України.
Мішель Терещенко - український політик і бізнесмен, який народився в Парижі. Нащадок роду меценатів і підприємців родини Терещенків. 21 березня 2015 року одержав українське громадянство. Мешканці Глухова пам'ятають, що до приходу нового мера бюджет Глухова нараховував 48 млн грн і мав дефіцит у 12 млн грн, на березень 2018 року бюджет розраховано на 72-73 млн, а щорічний профіцит складає 14 млн грн.

Комментарии

Популярные сообщения