Опозиційний блок став для українців великим розчаруванням

Днями відомий адвокат Ренат Кузьмін у своєму "Фейсбук" надав відповідь на питання читачів, чи є сьогодні в Україні справжня системна опозиція.
"На жаль, Опозиційний блок став для українців великим розчаруванням: жодної результативної акції, жодного виграного процесу, жодного комітету Ради, жодного члена ЦВК", - починає експерт з аналізу здобутків тих, хто називає себе парламентською опозицією до влади. 
"Вони до цих пір не можуть домовитися про висунення єдиного кандидата в президенти. Все це, як і синхронні голосування разом з правлячою більшістю за потрібні режиму законопроекти, змушує задуматися..." - наголошує юрист, висловлюючи жаль з приводу того, що справжньою українською опозицією могли б стати активісти самопроголошених республік "ДНР"/"ЛНР", щоправда направити їх, на переконання пана Кузьміна, в потрібне політичне русло було нікому. 
"Обраний ними курс на відокремлення від України був недалекоглядним, а спроби створити нову незалежну державу стали трагічною помилкою. Якби вони оголосили себе українською опозицією, а території "ДНР"/"ЛНР" українськими, але такими, які не визнають державний переворот в Києві, то історія України могла бути зовсім іншою", - вкотре наголошує Ренат Кузьмін. 
"Нове керівництво бунтівних республік має сьогодні всі можливості змінити ідеологію протистояння києвському режиму і повернути Донбас у правове поле України на зрозумілих всьому світу умовах", - резюмує свої сподівання адвокат.

Комментарии

Популярные сообщения