Нардеп Іванчук "кнопкодавить" за весь "Народний Фронт"

Як відзначає видання "ДепЗапрос" із посиланням на представників руху "Чесно", народний депутат України Андрій Іванчук з фракції "Народного фронту" проявив неабияку спритність у так званому "кнопокодавстві".
Пан Іванчук у жовтні проголосував за колег чотири рази, за що був удостоєний подяки фракції. Цілком ймовірно, місія голосувати за колег буде закріплена саме за Іванчуком, який змінив на цій функції свою колегу і соратника Ірину Єфремову, що пішла на роботу в Центрвиборчком і не має тепер можливості голосувати за своїх колег.
Однак "переплюнули" колег з "Народного Фронту" народні обранці з пропрезидентської фракції БПП. Акт кнопкодавства вони здійснили в поточному місяці аж 9 разів. Причому депутат Костянтин Яриніч зробив це двічі. Його "подвиг" повторили також Андрій Река з вищезгаданого "Народного Фронту", і представник фракції "Радикальна партія" Василь Амельченко.
Більш скромними на тлі лідерів виглядали депутати Олександр Бакуменко і Борис Козир (обидва БПП), "фронтовик" Михайло Побочих і "ляшковец" Дмитро Лінько. Ці обрані в парламент громадяни прокнопкодавілі в жовтні скромніше - лише по одному разу.
Нагадаємо, що українське законодавство абсолютно не передбачає ніяких норм покарання для депутатів, що успішно встигають голосувати за себе та декількох своїх колег. Тому народним обранцям щиро наплювати на норми Конституції, які зобов'язують депутатів голосувати виключно особисто.

Комментарии

Популярные сообщения