Що спільне у нардепів Загорія, Рабиновича, Клюєва і Онищенка?

За даними видання "ДепЗапрос", лише 14 народних депутатів України вирішили не голосувати у жовтні цього року в залі засідань Верховної Ради взагалі.
Причиною того, чому 14 депутатів "забили" на голосування, покрита для журналістів завісою таємниці, однак факт залишається фактом, - у парламенті в жовтні 2018 року жодного разу так і не проголосували без жодних поважних причин Вадим Рабинович, Костянтин Жеваго, Дмитро Ярош, Лев Підлісецький, Роман Зварич, Гліб Загорій, Юхим Звягільський і Дмитро Голубов.
Ці народні обранці вирішили уподібнитися іншим депутатам, у яких не вийшло проголосувати в парламенті з причин більш поважних - втечі з України та перебування під вартою. Тобто, не голосували депутати-втікачі Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко. Надія Савченко не голосувала, так як знаходиться під вартою, а ще двоє депутатів - В'ячеслав Костянтинівський і Андрій Журжій пропустили голосування, так як вирішили скласти депутатські повноваження і більше в парамент не приходити.
До речі, число тих, хто взагалі не хотів приходити голосувати в Раду в жовтні, вельми відчутно зросло. Як повідомили видання "ДепЗапрос" у Комітеті виборців України, 54 народних обранця проігнорували голосування у Верховній Раді. Офіційна причина їх відсутності також невідома, томущо на сайті Верховної Ради з цього приводу ніяких повідомлень немає. А відповідно, незрозуміло, чи хворіли депутати, що не з'явилися голосувати, або перебували у справах, або у відрядженні.
Слід нагадати, що в серпні поточного року 172 парламентарія зажадали отримати компенсацію на житло в загальній сумі 3,5 млн гривень.

Комментарии

Популярные сообщения