Бригадир: Гриценко продав 200 працездатних сучасних танків із 600

При цьому, аби передати замовникові повністю працездатні і готові, порівняно сучасні машини Т-72, за вказівки тодішнього міністра оборони Анатолія Гриценка, вживалися екстрені заходи по всіх військових частинах, де були на зберіганні ці танки. Забезпечення товарного виду і контрактної комплектації, за даними активіста Сергія Бригадира, досягалося з відома Гриценка шляхом розукомплектування бойових машин, які стояли на озброєнні в українських частинах і з'єднаннях.
Про це і про багато іншого дивіться в інтерв'ю активіста, учасника "Революції Гідності", мецената і добровольця Сергія Бригадира агенції "Незалежість.ТВ". Модерував цю цікаву розмову напередодні п'ятої річниці початку "Євромайдану" народний омбудсмен України Руслан Расулов. 
Серед іншого, пан Бригадир розкриває у бесіді деякі віхи своєї військової кар'єри, а також ділиться окремими аспектами гучних і скандальних розслідувань, що перебувають у його провадженні, як громадсько-політичного діяча. Зокрема, як уже повідомлялося вище , стосовно постаті одного із самозаявлених кандидатів на майбутні президентські вибори 2019 - пана Анатолія Гриценка.
Серед іншого пан Бригадир розповів про свій візит в Одесу, де йому вдалося поспілкуватися, власне, із згаданим українським політиком і поставити йому досить незручні питання про його минуле, зокрема, під час перебування на посаді міністра оборони.
За даними активіста, А.Гриценко не тільки безпосередньо причетний до облаштування повномасштабного будівельного майданчика на території ввіреного йому вищого військового навчальног закладу, що стало першопричиною для переведення цілих навчальних факультетів з Одеси до Львова. Це, у свою чергу, спричинило колапс у підготовці, зокрема, фахівців у галузі фронтової розвідки і Україна лишилася де-факто без відповідно підготовлених воїнів та керівників початкової та середньої ланок саме під час анексії Криму та подій на Донбасі 2014 року.

Комментарии

Популярные сообщения